Mit AbenaPrivat

Samhandelsbetingelser

Når du som kunde afgiver en ordre på AbenaPrivat, bekræfter du samtidig, at du accepterer og er indforstået med nedenstående samhandelsbetingelser.

1. Fragt og levering

Leveringstid
Vores normale leveringstid er 1-3 arbejdsdage ekskl. lørdage samt søn- og helligdage (er varen markeret som en skaffevare på AbenaPrivat, kan man dog ikke forvente, at vi kan levere inden for 3 dage).

Udbringning
Alle bestillinger udbringes som udgangspunkt af Post Danmark i forbindelse med den normale husstandsomdeling. Hvis du ikke er hjemme, når posten kommer, vil pakkerne blive afleveret på posthuset til afhentning (med mindre du har en aftale om andet med Post Danmark). Hvis du ønsker levering til en af Post Danmarks døgnbokse, skal Abena have besked om dette ved bestilling. Ellers risikerer du, at levering sker med en anden transportør, der ikke kan benytte døgnboksene.

Ændring eller annullering af ordrer
Har du behov for at ændre eller annullere din ordre, skal du kontakte Abena Kundeservice hurtigst muligt på tlf. 74 31 19 90. Din ordre kan ikke ændres/annulleres, efter den er afsendt fra vores lager – du kan i stedet gøre brug af din returret.


Leveringsomkostninger

Ved køb for under 500,- inkl. moms beregnes et fragtgebyr på 40,- pr. ordre inkl. moms.

Ved køb for 500,- eller derover inkl. moms betaler Abena fragten!


Inkontinensprodukter

Alle inkontinensprodukter leveres så vidt muligt i diskret, neutral forpakning.

Udlandet
På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke levere fra AbenaPrivat til udlandet inkl. Grønland og Færøerne.

 


2. Returnering og fortrydelsesret  

Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages returret på varer købt over Internettet. Hvis du fortryder dit køb, har du altså i alt 14 dage til at returnere varen til os. Den eneste betingelse for returnering af varen er, at den skal returneres i samme stand, som da den blev modtaget. Det vil sige, at den inderste emballage skal være uåbnet.


Returfragt ved fortrydelse

Når du fortryder et køb, skal varen sendes retur til Abena, og du skal give besked om returneringen til Abena Kundeservice på abenaprivat@abena.dk eller tlf. 74 31 19 90 (husk at angive faktura- eller ordrenummer). Du skal selv betale returportoen, og varen skal sendes til følgende adresse:

Abena A/S
Egelund 30
Port 135-140
6200 Aabenraa
Mrk.: Returvare

Husk at vedlægge en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse (evt. sat fast på den yderste papkasse med tape eller lignende – ikke på den originale emballage) og skrive din returadresse, så vi kan se, hvor pakken kommer fra. Husk desuden at få en kvittering på posthuset, som bevis på at du har afsendt pakken inden for returfristen.


Når du fortryder et køb, kan du også helt undlade at tage imod pakken eller at afhente den på posthuset. Så sendes den automatisk retur til os, og det fulde beløb tilbagebetales til dig – og så slipper du for at betale returfragten!


Beskadigede varer og returnering
Hvis din pakke er synligt beskadiget, når posten leverer den, er det vigtigt, at du lader være med at tage imod den. Så sendes den automatisk retur til os.
Hvis produktet derimod viser sig at være defekt, efter at du har modtaget pakken, skal du hurtigst muligt kontakte Abena Kundeservice på telefon 74 31 19 90, så vi kan arrangere returfragt af det defekte produkt og levering af et nyt. Der gælder som altid 2 års reklamationsret for de fleste produkter – husk derfor at gemme din faktura, som skal bruges ved reklamation og ombytning.

 


3. Betaling, sikkerhed og datapolitik

Priser
Alle priser er opgivet i danske kroner inkl. 25% moms og eventuelle afgifter.

 

Betalingsformer
Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro på AbenaPrivat. Vi opkræver ingen kortgebyrer eller andre ekspeditionsgebyrer af nogen art, og der kan aldrig trækkes et større beløb på dit kort, end det du har godkendt ved købet. Ved betaling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato samt kontrolcifrene på bagsiden af kortet. Betaling foregår via en krypteret og sikker forbindelse direkte mellem dig og PBS/Nets – Abena får ikke adgang til dine kortoplysninger, og ingen betalingsoplysninger deles med andre. Beløbet på din bestilling trækkes ikke på din konto, før dine varer er afsendt fra vores lager. Når du har afgivet din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail, som vi anbefaler, at du gemmer.

 

Datapolitik
Hos Abena tager vi din sikkerhed og dit privatliv meget alvorligt. Vi deler derfor ingen oplysninger om dig eller dine køb med andre.

 


4. Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle fejl, mangler, udsolgte varer og ændringer på siden.

 


5. Kontakt

Abena A/S
Egelund A 35
DK-6200 Aabenraa
Tlf: 74 31 19 90
e-mail: abenaprivat@abena.dk
 
CVR-nr. DK-2568 2742

På AbenaPrivat anvender vi cookies til følgende formål:

  • Trafikmåling; så vi ved hvor mange, der besøger vores butik, og hvilke varer der er størst interesse for.
  • Individuelt målrettet af annoncering; så vi kan vise dig de annoncer, der er mest relevante for dig.
ABENA A/S · EGELUND 35 · 6200 AABENRAA · TLF. 74 31 19 90 · FAX 74 62 97 37 · CVR 25 68 27 42 · ABENAPRIVAT@ABENA.DK · SAMHANDELSBETINGELSER