Levering 1-5 hverdage

Fri fragt ved køb over 500 kr

Diskret levering

Ny emballage på inkontinensprodukter

Emballagen på alle vores inkontinensprodukter bliver opdateret med et mere moderne design. Samme kvalitetsprodukter, som du kender og holder af.

Ny emballage på inkontinensprodukter

Inkontinens | Nyhed

Ny emballage - samme produkter indeni

Emballagen på alle vores inkontinensprodukter bliver opdateret med et mere moderne design, og udvalgte produkter vil også få nye produktnavne. Indholdet er stadig de samme kvalitetsprodukter, som du kender og holder af.

Hvad er nyt?

Produkterne er præcis de samme men har fået ny emballage, varenumre og design samt nye, detaljerede produktbilleder. Vi har opdateret symbolerne, så de er lettere at aflæse og genkende. Teksten på bagsidefolien er forbedret og mere læsevenlig og så vil du opleve at produkternes navne skifter:

  • ABRI bliver til ABENA
  • ABRI-Form bliver til ABENA Slip
  • ABRI-Flex bliver til ABENA Pants


Hvad forbliver det samme?

Du vil finde præcis det samme produkt inde i poserne og den samme høje kvalitet. Alle bleer og bind er fortsat bløde, åndbare og i hudvenlig kvalitet, som giver optimal lækagebeskyttelse. Alle bleer og bind fås i de samme størrelser og med samme sugeevne. Farvekoder og sugeevneindikatorer er fortsat de samme og alle produkterne bærer de samme certificeringer og mærker, som du kender.

Har du brug for vejledning?

For at gøre det nemmere for dig, at se præcis, hvilket produkt du skal vælge fra nu af kan du bruge konverteringslisterne til at slå gamle varenumre op og se, hvilket nyt varenummer, som du kan konvertere til. 

Abri-San til ABENA San

Abri-Wing til ABENA Wing

Abri-Flex til ABENA Pants

Abri-Form til ABENA Slip


Hvordan kan vi hjælpe dig??

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Du kan kontakte os på følgende måder:

Skriv os en mail på
abenaprivat@abena.dk
Ring og tal med en af vores kompetente kundeservicemedarbejdere på tlf.
74 31 19 90