Levering 1-3 hverdage

Fri fragt på alle ordrer over 500 kr.

Diskret levering

Vådservietter & Vaskeklude

Her finder du et udvalg af vådservietter fra ABENA og Bambo Nature i forskellige størrelser, papir- og skumvaskeklude, samt vaskefad. Vådservietter, fjerne nemt og effektivt urenheder og ubehagelig lugt, samtidig er de hygiejniske, da de er til engangsbrug. Perfekt til dig som er på farten eller det perfekte supplement til bletasken.

ABENAs og Bambo Nature vådservietter er fremstillet i en blanding af polyester og viskose, som gør de er ekstra bløde og behagelige mod huden. Vores Bambo Nature bionedbrydelige vådservietter er til dig der ønsker at tage mest hensyn til miljøet. Vådservietterne er produceret i 100% viskose og er et godt alternativ til det daglige bad og specielt udviklet til babyers sarte hud, men kan benyttes af alle aldersgrupper. 

Her finder du et udvalg af vådservietter fra ABENA og Bambo Nature i forskellige størrelser samt vores papir- og skumvaskeklude. Vådservietter fjerner nemt og effektivt urenheder og ubehagelig lugt – perfekt til dig, som er på farten eller har brug for et supplement til bletasken. ABENAs og Bambo Nature vådservietter er fremstillet af polyester og viskose, som gør dem ekstra bløde og behagelige mod huden.

Filtrer

11 Produkter

Sorter
per side

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Du kan kontakte os på følgende måder:

Skriv os en mail på
abenaprivat@abena.dk
Ring og tal med en af vores kompetente kundeservicemedarbejdere på tlf.
74 31 19 90