Levering 1-3 hverdage

Fri fragt på alle ordrer over 500 kr.

Diskret levering

Om ABENA

Om ABENA

Because we care

ABENA

ABENA er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed grundlagt i 1953 med hovedsæde i Aabenraa i Sønderjylland. I dag har ABENA over 2000 ansatte og vores produkter markedsføres og sælges i over 90 lande verden over. Det fulde produktsortiment råder over 38.000 produkter og er i konstant udvikling.

Her på abenaprivat.dk har du som privatforbruger mulighed for at handle et udvalg af vores mange kvalitetsvarer indenfor både rengøring, værnemidler, affaldsløsninger, inkontinens og plejeprodukter til hele familien, både store og små. 

ABENA produktion

ABENA har med egenproduktion af en lang række af vores produkter en ekspertviden, som er en vigtig del af den måde, vi opererer på markedet på. Vi investerer konstant i moderne og innovativ teknologi for at sikre, at vi kan levere produkter i absolut verdensklasse. ABENA kan producere op til 4 millioner produkter om dagen, heriblandt op til 800 inkontinensprodukter og babybleer i minuttet pr. maskine. ABENAs babybleer var de første i verden til at opnå Svanemærket certificering (i 1998) og over 200 af ABENAs inkontinensprodukter samt over 900 af ABENAs produkter bærer Svanemærket. På ABENAs lager har vi Autostore, som har 12 robotter, der pakker produkter fra 31.000 kasser, vi har 27.000 forsendelser hver dag fra vores lager i Danmark og 93% af ordrerne er leveret den næste dag.


Socialt ansvar i ABENA

I ABENA tager vi socialt ansvar og giver plads til mangfoldighed og diversitet. ABENA er en mangfoldig arbejdsplads med mange forskellige typer af jobs, hvoraf nogle jobs og arbejdsfunktioner varetages af mennesker med særlige behov eller af personer, som har svært ved at opnå tilknytning til arbejdsmarkedet og få et fast job. ABENA har derfor etableret en flex-afdeling, hvor vi har kollegaer ansat, der har et særligt behov for at blive beskyttet og skånet i deres arbejdsfunktion.

ABENA støtter velgørende formål inden for handicaporganisationer samt kultur-, sports- og foreningsarbejde, primært i ABENAs lokalområde i Sønderjylland. ABENA støtter gerne udvalgte velgørende formål, når muligheden er der for at give en hjælpende hånd. 


En troværdig partner

Hos ABENA stiller vi krav til vores leverandører om at sikre et meningsfuldt og værdigt arbejde. Det er et krav, at alle leverandører underskriver ABENAs Code of Conduct. Siden 2013 har ABENA samarbejdet med BSCI, som er en international medlemsorganisation, der er baseret på retningslinjer fra blandt andet OECD, ILO og UN Global Compact.

I ABENAs compliance-afdeling sidder der et team af specialister, der beskæftiger sig med at sikre arbejdsforholdene hos ABENAs leverandører lever op til kravene i ABENAs Code of Conduct (CoC). Samme team sikrer også ABENAs produkter opfylder og må anvende forskellige certificeringer såsom Asthma Allergy Nordic, Svanemærket, Vegan og mange flere. 


Certificeringer og miljømærker

ABENA har i en lang årrække arbejdet målrettet med certificering på flere områder, som har resulteret i, at vi i dag har adskillige certifikater inden for socialt og miljømæssigt ansvar. Læs mere om hvordan ABENA arbejder med officielle certificeringer og miljømærker


Hvordan kan vi hjælpe dig??

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Du kan kontakte os på følgende måder:

Skriv os en mail på
abenaprivat@abena.dk
Ring og tal med en af vores kompetente kundeservicemedarbejdere på tlf.
74 31 19 90