Levering 1-3 hverdage

Fri fragt på alle ordrer over 500 kr.

Diskret levering

Coatede engangskatetre

Herunder finder du alle vores coatede engangskatetre til kvinder inden for kategorierne: Klar til brug, Med Vand, Sæt samt Uden vand.  Alle vores katetre er udviklet af anerkendte mærker på markedet, fordi kun det bedste er godt nok til dig.

Det kan være svært at vælge, hvilken type samt størrelse af kateter, der passer bedst til dig, og derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med egen læge før køb af kateter hos os. ABENA tilbyder ej heller ikke sygeplejefaglig vejledning. Køb af katetre og tilbehør er derfor på eget ansvar.

Bemærk at alle vores engangskatetre samt tilbehør er sterile varer og at de derfor ikke tages retur.

Herunder finder du alle vores coatede engangskatetre til kvinder inden for kategorierne: Klar til brug, Med Vand, Sæt samt Uden vand.  Alle vores katetre er udviklet af anerkendte mærker på markedet. Coatede katetre har en overfladebehandling, som gør dem glatte, når de kommer i berøring med væske. 

Katetre bør kun anvendes, når der foreligger medicinsk årsag, og derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med egen læge før køb af kateter hos os. ABENA tilbyder ikke sygeplejefaglig vejledning i forbindelse med privatkøb. Køb af katetre og tilbehør er derfor på eget ansvar.

Bemærk at alle vores engangskatetre samt tilbehør er sterile varer og at de derfor ikke tages retur.

Filtrer

Viser 1-12 produkter ud af 86

Sorter
Page
per side

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Du kan kontakte os på følgende måder:

Skriv os en mail på
abenaprivat@abena.dk
Ring og tal med en af vores kompetente kundeservicemedarbejdere på tlf.
74 31 19 90