Levering 1-3 hverdage

Fri fragt på alle ordrer over 500 kr.

Diskret levering

Bambo Nature hudpleje

Skånsom hudpleje til dit barn. I serien af hudplejeprodukter finder du creme, lotion, olie og sæbe til krop og hår.

Bambo Nature hudpleje

BAMBO NATURE

Pas på dit barns hud

Bambo Nature er en dansk serie af bløde og skånsomme plejeprodukter, som er fremstillet af nøje udvalgte råvarer og materialer af høj kvalitet. Produkterne er udviklet med omtanke for dit barns sikkerhed, komfort og naturen – og selvfølgelig med udgangspunkt i ABENAs nordiske traditioner.

Se vores udvalg af Bambo Nature-hudplejeprodukter herunder.


Bambo Nature solcreme

Alle Bambo Natures solcremer er både Svanemærket, Vegan Society-certificeret, anbefalet af Asthma Allergy Nordic, dermatologisk testede på sensitiv hud og uden parfume  og farvestoffer. 

Bambo Nature solcreme egner sig til alle hudtyper – også de ekstra udsatte. Solcremen er nem at påføre og efterlader huden beskyttet og silkeblød. Bambo Nature solcreme er udviklet med særlig tanke på de mindste, men alle i familien kan bruge solcremen.Sollotion, Bambo Nature, 500 ml, SPF 30, uden farve og parfume, 23% fedt, SCA

190,00 Kr. pr. stk

Til hverdagens små og store behov

Med vores miljøcertificerede plejeprodukter fra Bambo Nature til børn får du alt, du behøver for at passe på dit barns hud – både hjemme og på farten.

Alle hudplejeprodukter i Bambo Nature-serien er veganske, dermatologisk testede og uden farve og parfume. Produkterne er godkendt af Svanemærket og anbefales af Asthma Allergy Nordic. Hudplejeprodukterne indeholder ydermere økologisk certificerede ingredienser godkendt af Ecocert COSMOS.

Bemærk: Certifikaterne vedrører kun de enkelte produkter, de vises på.

Body Lotion, Bambo Nature, 100 ml, uden farve og parfume, EU

33,00 Kr. pr. stk

Baby Olie, Bambo Nature, 145 ml, uden farve og parfume

64,95 Kr. pr. stk

Hair & Bodywash, Bambo Nature, 150 ml, uden farve og parfume, EU

1.917,60 Kr. pr. 48 stk

Hair & Bodywash, Bambo Nature, 500 ml, uden farve og parfume, EU/SCA

88,95 Kr. pr. stk

Bambo Nature vådservietter

I Bambo Nature-universet finder du også vores bionedbrydelige vådservietter, som renser og fugter effektivt. Vådservietterne er geniale til puslebordet, i hverdagssituationer, eller når I skal på farten. De bionedbrydelige vådservietter er veganske, dermatologisk testede og uden farve og parfume. Produkterne er godkendt af Svanemærket og anbefales af Asthma Allergy Nordic. Bambo Nature bleer

Bambo Nature er en miljømærket ble, der er udviklet med stor omtanke for miljøet. Vores bleer er fri for farlige kemikalier og parfume for at minimere risikoen for allergi og bleudslæt. Bambo Nature bleen er certificeret med Svanemærket og FSC®. Derudover er bleen dermatologisk testet og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.


Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Du kan kontakte os på følgende måder:

Skriv os en mail på
abenaprivat@abena.dk
Ring og tal med en af vores kompetente kundeservicemedarbejdere på tlf.
74 31 19 90