Levering 1-3 hverdage

Fri fragt på alle ordrer over 500 kr.

Diskret levering

Bambo Nature hudpleje

Skånsom hudpleje til dit barn. I serien af hudplejeprodukter finder du creme, lotion, olie og sæbe til krop og hår.

Bambo Nature hudpleje

BAMBO NATURE

Skånsom pleje til dit barn

Bambo Nature er en dansk serie af bløde og skånsomme plejeprodukter, baseret på ABENAs nordiske traditioner og er fremstillet af nøje udvalgte råvarer og materialer af høj kvalitet. ABENAs produkter er udviklet med kærlig omtanke for dit barns sikkerhed, komfort samt med respekt for naturen. Vores produkter er uden farve og parfume, dermatologisk testede og certificerede af en lang række anerkendte sundheds- og miljømærker. 

I serien af hudplejeprodukter finder du creme, lotion, olie og sæbe til krop og hår, som hjælper dit barns hud med at holde sig sund. I Bambo Nature-universet finder du også vores miljøcertificerede solcremer.


Bambo Nature solcreme

Alle Bambo Natures solcremer er både Svanemærket, Vegan Society certificeret, anbefalet af Asthma Allergy Nordic, dermatologisk testet på sensitiv hud og indeholder hverken parfume eller farvestoffer. Produkterne er Reef Safe, hvilket betyder, at cremen ikke ødelægger marine miljøet når man bader med solcremen på.

Bambo Nature solcreme egner sig til alle hudtyper, også de ekstra udsatte. Solcremen er nem at påføre og efterladen huden beskyttet og silkeblød. Bambo Nature solcreme er udviklet med særlig tanke på de mindste men alle i familien kan bruge solcremen.Sollotion, Bambo Nature, 200 ml, SPF 30, uden farve og parfume, 23% fedt, SCA

115,00 Kr. pr. stk

Sollotion, Bambo Nature, 500 ml, SPF 30, uden farve og parfume, 23% fedt, SCA

190,00 Kr. pr. stk

Til hverdagens små og store behov

Med vores miljøvenlige plejeprodukter fra Bambo Nature til børn får du alt, du behøver for at passe på dit barns hud – både hjemme og på farten. Hold dit barn glad og sund med ABENAs udvalg af Bambo Nature hudplejeprodukter.

Alle hudplejeprodukter i Bambo Nature-serien er veganske, dermatologisk testede og indeholder hverken farve eller parfume. Produkterne er godkendt af Svanemærket og anbefales af Asthma Allergy Nordic. Hudplejeprodukterne indeholder ydermere økologisk certificerede ingredienser godkendt af Ecocert COSMOS.

Bemærk: Certifikaterne vedrører kun de enkelte produkter, de vises på.

Body Lotion, Bambo Nature, 100 ml, hvid, uden farve og parfume, EU, 95 g

33,00 Kr. pr. stk

Baby Olie, Bambo Nature, 145 ml, uden farve og parfume, 133 g

64,95 Kr. pr. stk

Hair & Bodywash, Bambo Nature, 150 ml, uden farve og parfume, EU

1.917,60 Kr. pr. 48 stk

Baby Creme, Bambo Nature, 100 ml, hvid, uden farve og parfume, EU, 100 g

59,95 Kr. pr. stk

Hair & Bodywash, Bambo Nature, 500 ml, uden farve og parfume, EU/SCA

88,95 Kr. pr. stk

Bambo Nature vådservietter

I Bambo Nature-universet finder du også vores bionedbrydelige vådservietter, som renser og fugter effektivt. Vådservietterne er geniale til puslebordet, i hverdagssituationer, eller når I skal på farten. De bionedbrydelige vådservietter er veganske, dermatologisk testede og indeholder hverken farve eller parfume. Produkterne er godkendt af Svanemærket og anbefales af Asthma Allergy Nordic. Bambo Nature bleer

Bambo Nature er en miljømærket ble, der er udviklet med stor omtanke for miljøet. Vores bleer er fri for farlige kemikalier og parfume for at minimere risikoen for allergi og bleudslæt. Bambo Nature bleen er certificeret med Svanemærket og FSC®. Derudover er bleen dermatologisk testet og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.


Hvordan kan vi hjælpe dig??

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Du kan kontakte os på følgende måder:

Skriv os en mail på
abenaprivat@abena.dk
Ring og tal med en af vores kompetente kundeservicemedarbejdere på tlf.
74 31 19 90