Levering 1-3 hverdage

Fri fragt på alle ordrer over 500 kr.

Diskret levering

Bambo Nature solcreme

Bliv klar til sommer med skånsomme Bambo Nature solcremer fra ABENA. 

Bambo Nature solcreme

BAMBO NATURE

Bliv klar til sol og sommer

Sommeren er lige rundt om hjørnet. Men selvom solen er skøn, er den også skadelig for vores hud, hvis vi ikke passer på. Solens UV-stråling er stærkest mellem kl.12 og kl.15 og det anbefales, at du benytter dig af solcreme, solhat og skygge. Brug minimum faktor 15 i Danmark og minimum faktor 30 i lande, hvor solen oftest er stærkere. 

Bambo Nature solcreme

Alle Bambo Natures solcremer er både Svanemærket, Vegan Society certificeret, anbefalet af Asthma Allergy Nordic, dermatologisk testet på sensitiv hud og indeholder hverken parfume eller farvestoffer. 

Bambo Nature solcreme egner sig til alle hudtyper, også de ekstra udsatte. Solcremen er nem at påføre og efterlader huden beskyttet og silkeblød. 


Din guide til valg af solcreme


Kræftens Bekæmpelse anbefaler, at anvende en Svanemærket solcreme til de dele af kroppen, som ikke er dækket af tøj. Når du skal smøre dig selv eller familiens mindste med solcreme, så bør man bruge tommelfingerreglen "én krop, én håndfuld". Smør ca. 20 min. før du eller dine børn skal ud i solen, og gerne to gange med 20 min. mellemrum, for bedre beskyttelse.

Ved du, hvad du ellers bør være opmærksom på, når du vælger solcreme?

Hør hvad vores produktspecialist, Laura, anbefaler når du skal vælge den rigtige solcreme.Bambo Nature Solcremerne fås i forskellige størrelser og hertil solfaktor.
Vælg mellem SPF 30 i 200 ml tube og 500 ml i pumpeflaske, eller SPF 50 i 100 ml tube.

Sollotion, Bambo Nature, 500 ml, SPF 30, uden farve og parfume, 23% fedt, SCA

190,00 Kr. pr. stk

Derma solcremer


Foruden Bambo Nature solcremer kan du også finde solcremer fra Derma, som også er fri for parfume, parabener og farvestoffer. 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Du kan kontakte os på følgende måder:

Skriv os en mail på
abenaprivat@abena.dk
Ring og tal med en af vores kompetente kundeservicemedarbejdere på tlf.
74 31 19 90