Levering 1-5 hverdage

Fri fragt ved køb over 500 kr

Diskret levering

Inkontinens ved graviditet

Der sker mange forandringer i kvindekroppen både hormonelt og fysisk, under og efter en graviditet. Du kan forberede dig ved at søge viden om inkontinens, så du ved, hvad du kan forvente. 

Inkontinens ved graviditet

Inkontinens

En god start på livet som mor

Der sker mange forandringer i kvindekroppen både hormonelt og fysisk, under og efter en graviditet. Ikke to kroppe og to fødsler er ens, og kroppen reagerer og udvikler sig forskelligt fra person til person. De hormonelle forandringer øger risikoen for, at du kan blive inkontinent under din graviditet. Og i dagene efter din fødsel vil du bløde lidt og formentlig også opleve, at kroppen skal finde sig selv igen. Derfor er det vigtigt at forberede sig på kroppens forandringer både under graviditeten og i efterfødselstiden, så du kan koncentrere dig om dit lille nyfødte barn og om at være mor, når din fødsel er veloverstået. Du kan forberede dig ved at søge viden om inkontinens, så du ved, hvad du kan forvente. 

Hjælp til kroppens forandringer

Der findes flere produkter, der kan gøre din hverdag som nybagt mor nemmere. Efter fødslen har mange kvinder eksempelvis brug for et efterfødselsbind, specielt udviklet til formålet. Og oplever du inkontinens, findes der flere typer inkontinensbind, som kan holde dig tør og tryg i alle situationer. Vi har samlet en række produkter herunder, som kan hjælpe dig under og efter din graviditet. 

Bind, ABENA Let, Normal, hvid, pink farvekode, med SAP

54.83 Kr. pr. 34 stk

Åben ble, ABENA Light, Ultra Mini 0, rosa farvekode, med silikonepapir, Premium

30.00 Kr. pr. 24 stk

Pessar ring, Milex, 3, Ø64mm, lyserød, silikone, til urininkontinens

449.00 Kr. pr. stk

Træning af bækkenbund

Bækkenbundsmusklen kan trænes og styrkes ved at lave små knibe- og udholdenhedsøvelser. Dette kan mindske risikoen for stress-inkontinents eller bruges som genoptræning efter en fødsel. 


Hvordan kan vi hjælpe dig??

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Du kan kontakte os på følgende måder:

Skriv os en mail på
abenaprivat@abena.dk
Ring og tal med en af vores kompetente kundeservicemedarbejdere på tlf.
74 31 19 90